A falta d’una setmana pel debut a casa amb l’actuació a Fires de Maig, els Castellers de Vilafranca posen la directa a la temporada 2013

 

 

Tot i que la temporada va arrencar fa unes setmanes al Zoo de Barcelona i a Londres, i després de bon treball a assaig, comença l’hora de la veritat pels Verds. Aquest diumenge, i just una setmana abans de l’actuació de Fires, els Castellers de Vilafranca actuen al barri de Sants de Barcelona en motiu de l’aniversari de la colla local, els Castellers de Sants. L’actuació serà a les 12 del migdia a la plaça Bonet i Muixí. A part dels amfitrions i els Verds, també hi actuaran els Capgrossos de Mataró.

 

 

Després de descarregar el 3 i el 4 de 8 a Londres, ara és el moment d’estrenar noves estructures enguany. A Sants hi podríem veure, també, la torre de 8 amb folre o el 7 de 8. Tot depèn de què s’acabi de perfilar als darrers assaigs d’aquesta setmana, dimecres a dos quarts de 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit.