Ja fa setmanes que els Castellers de Vilafranca es varen posar en contacte amb la nova empresa de Vambes Catalana per veure si era possible fer un model a mida per la Colla

 

 

Des de VamCats no van dubtar ni un moment en posar-se a treballar-hi. La voluntat de col·laboració per les dues parts ha estat perfecte i durant els darrers mesos s’ha estat dissenyant i treballant conjuntament amb el prototip que avui us presentem.

 

La nova marca de Vambes Catalana de Vic, ha dissenyat un model amb la mateixa forma que el model clàssic unisex de VamCats i han aconseguit fer els colors corporatius de la Colla amb una combinació de pells verdes en napa i serratge. El model anirà personalitzat amb el logotip al taló i a l’etiqueta de la vamba i s’entregarà amb cordons vermells i negres. El folre interior també és de pell i la sola de cautxú.

 

L’acord de col·laboració entre Vamcats i CV permetrà als membres de la colla adquirir el model CV directament a través de la colla a un preu especial per als 100 primers parells i també tindran uns codis descompte per a altres models de VamCats a la botiga on-line.

 

VamCats també creu que serà un model molt ben acollit per tota l’afició de la Colla de Vilafranca que la podran adquirir a www.vamcats.cat a un preu promocional de 60 euros

 

Les VamCats-Castellers de Vilafranca estaran disponibles a finals del mes de maig.

 

Guillem Soldevila, gerent de VamCats, ja coneixia a alguns membres de la colla ja que va ser a l’últim Concurs de Tarragona amb els Verds, i també va voler anar a Londres després de totes aquestes setmanes de treball conjunt amb el Miquel Ferret. El president, Josep Cabré i el  Cap de colla Pere Almirall, li van fer entrega de la camisa verda i a Londres mateix li va tocar fer pinya a varis dels castells d’alta gama que els Verds varen aixecar a la city.

 

Guillem Soldevila, afirma que “ens fa molta il·lusió poder equipar els Castellers de Vilafranca. L’objectiu de Vamcats és ajudar a difondre la singularitat del nostre país. Ser als peus d’aquests ambaixadors catalans arreu del món ens omple d’orgull”. Soldevila afegeix que “la col·laboració se suma al suport que Vamcats fa a altres institucions i activitats representatives del nostre país, com l’ANC, el suport a la CURSA1714, i altres esdeveniments i entitats Catalanes.

 

 

Tant els Castellers de Vilafranca com VamCats no descarten fer altres col·laboracions en el futur.