Els Castellers de Vilafranca descarreguen castells de la gamma alta de 7 en el primer dia d’actuacions a Londres

DSCN7745 

Els Verds han arribat aquest matí a la capital britànica. Només arribar i sense desfer les maletes, han actuat a Potters Fields Park amb unes vistes espectaculars del London Bridge i sota l’atenta mirada de curiosos anglesos i catalans i mitjans de comunicació. En aquesta primera actuació, els Verds han descarregat el 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7, la torre de 7 i el vano de 5. En aquesta actuació, els vilafranquins han alçat dos castells amb samarretes patrocinades per l’empresa distribuïdora d’Estrella Damm al Regne Unit.

A la tarda, i després de temps lliure perquè els castellers i castelleres poguessin gaudir de la ciutat, han actuat a la City de Londres, al Broadgate Circle. Allà han tornat a fer una actuació de castells de 7, amb el 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla, la torre de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 net i el 3 de 7 net. Han posat punt i final a l’actuació amb dos pilars de 4 amb les bandera de la Gran Bretanya i la Senyera.

Demà dissabte, els Castellers de Vilafranca actuaran a un concorregut parc de Londres, el Clapham Common. Abans, però, alçaran alguns pilar davant de l’alberg que els allotja, l’Equity Point London.