Els Castellers de Vilafranca arranquen la temporada 2013 aquest diumenge 14 d’abril al Zoo de Barcelona

 

 

Ja ha arribat l’hora de la primera actuació d’aquest 2013. Just uns dies abans del primer viatge de la primavera dels Verds, a Londres, la colla actuarà diumenge en un lloc ben especial, el Zoo de Barcelona. La intenció de l’equip tècnic vilafranquí és començar a rodar els castellers, i el que es faci diumenge dependrà dels assaigs que resten aquesta setmana.

Els Castellers marxaran de Vilafranca a tres quarts de 10 del matí des de Cal Figarot. Pels qui vagin en cotxe particular, la colla ha quedat a tres quarts d’11 a l’entrada del Zoo al carrer Wellington. Un cop allà, a les 11 del matí els Verds entraran al parc zoològic i actuaran. Quan s’hagi acabat l’actuació, tots aquells castellers i castelleres que ho desitgin podran gaudir de les resta de la jornada visitant el Zoo. Els busos emprendran el viatge de tornada a Vilafranca a les 6 de la tarda.

Els castellers i castelleres que es quedin tot el dia al Zoo hauran de portar-se el dinar o bé, dinar en els diferents serveis de bar i restauració que hi ha a les instal·lacions del Zoo.