Els Castellers de Vilafranca viatjaran a Londres els propers 19, 20 i 21 d’abril, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi. S’allotjaran de nou amb Equity Point

 


 

 

Els de Vilafranca marxen de viatge. Tal i com ens tenen acostumats en els últims anys, els de la camisa verda portaran de nou el fet casteller i una part de la cultura catalana més enllà de les fronteres catalans. En aquesta ocasió serà el torn de la capital del Regne Unit, just el cap de setmana abans de Sant Jordi, que catalans i anglesos compartim com a patró. Tal i com va succeir amb el viatge a Nova York el juny passat, aquest torna a ser un projecte impulsat des de la colla i finançat amb els recursos d’aquesta i dels propis castellers que formen part de l’expedició.

 

Els Verds estan acabant de tancar el pla de viatge, i de moment ja es poden avançar algunes de les actuacions confirmades, com la que realitzaran el mateix divendres 19 a la tarda al Broadgate Circle, a la City de Londres. A més, diumenge 21 participaran a la celebració de Saint George’s Day al Borough Market. En els propers dies us avançarem la resta d’actuacions del cap de setmana.

 

De nou, l’allotjament dels Castellers de Vilafranca serà Equity Point, l’empresa catalana d’albergs. D’aquesta manera, repeteixen l’experiència de Nova York, on també es van allotjar a un hostal de l’empresa. En aquesta ocasió, l’alberg està situat a la City of Westminster.

 

 

Està previst que els Castellers arribin a Londres el dia 19 ben d’hora al matí, per tal d’aprofitar al màxim el cap de setmana. El retorn a Vilafranca serà al voltant de les 23 hores del diumenge 21.