Aquest divendres 5 d’abril, a més, es donarà el tret de sortida als assaigs joves a dos quarts de 9 del vespre

 

 

Els Castellers de Vilafranca tornen a la càrrega amb els assaigs generals després d’unes breus vacances per Setmana Santa. Aquest dimecres a dos quarts de 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 la colla realitzarà els assaigs generals a la seva seu social, Cal Figarot. Aquests assaigs estan oberta a tots els castellers i castelleres i, sobretot, és fonamental l’assistència de tots els membres de la colla que els propers 19, 20 i 21 d’abril viatgin a Londres. Des d’aquest dimecres 3 d’abril i fins l’assaig abans del viatge, tots els castellers i castelleres que hi vagin han d’assistir a tots els assaigs generals per tal de poder preparar els castells que s’hi alçaran. Aquells que no puguin assistir a alguns d’aquests assaigs, ho haurà de comunicar amb antelació a algun dels membres de l’equip tècnic de la colla.

 

 

A part de la tornada a la rutina d’assaigs generals, aquesta setmana també comencen els assaigs joves, que des de fa algunes temporades, els Castellers de Vilafranca porten a terme els divendres abans de l’assaig general, a dos quarts de 9 del vespre. Els assaigs joves pretenen donar continuïtat a la tasca del projecte JoVerd als centres d’educació secundària de l’Alt Penedès. Els encarregats dels assaigs joves seran els castellers Arnau Cobo, Gerard Peña, Daniel Delamo, Lluís Salcedo i Toni Bach.