Aquesta primavera els Castellers de Vilafranca viatjaran a Londres i a Frankfurt. Les llistes per apuntar-se als viatges estaran a penjades a Cal Figarot a partir d’aquest divendres, coincidint amb el primer assaig de canalla

 

 

En els propers mesos els Castellers de Vilafranca viatjaran en dues ocasions amb l’objectiu de promocionar la cultura catalana i el fet casteller més enllà de les nostres fronteres, tal i com ja ens tenen acostumats en els últims anys.

El primer dels viatges serà a Londres del 19 al 21 d’abril en motiu de la celebració del Saint Goerge’s Day (el dia de Sant Jordi), organitzada per la comunitat catalana al Regne Unit. Cal destacar que a part de patró de Catalunya, Sant Jordi també és patró d’Anglaterra. Es disposa d’entre 130 i 136 places.

I el segon dels viatges serà el darrer cap de setmana del mes de maig, just una setmana després de les Fires de Maig de Vilafranca. Serà del 24 al 26 de maig a Frankfurt, on els Castellers participaran al Festival Wolkenkratzer (festival dels gratacels). Es disposa de 150 places.

Per apuntar-se a aquests dos viatges cal inscriure’s a les llistes que a partir d’aquest divendres, inici dels assaigs de canalla i de l’Escola de Castells, hi haurà a la seu social dels vilafranquins, Cal Figarot. El termini per inscriure’s és fins el dia de l’Assemblea General Ordinària inclòs, el proper 22 de febrer