Els castells arriben ja a les terres de l’Ebre. Aquest diumenge s’ha celebrat el bateig dels Xics Caleros, la colla de l’Ametlla de Mar, i els Castellers de Vilafranca hi ha assistit com a padrins

 

 

Els Castellers de Vilafranca, juntament amb els Xiquets del Serrallo, són els padrins dels Xics Caleros, la colla castellera de l’Ametlla de Mar i la primera colla que inicia el seu camí a les Terres de l’Ebre. Una delegació dels vilafranquins ha participat aquest diumenge 3 de febrer al seu bateig, dins dels actes de la Festa Major de la Candelera de l’Ametlla de Mar.

 

 

Després de la primera actuació dels Xics Caleros, que s’han estrenat amb els castells de 6 coronant el 3d6 i descarregant el 4d6a, els Verds han fet entrega d’una camisa i d’un mocador de la colla al cap de colla dels Xics i aquests han obsequiat als penedesencs amb una placa commemorativa del bateig. Els padrins de la nova colla de les Terres de l’Ebre són els Xiquets del Serrallo.