Després de les vacances hivernals, els Castellers de Vilafranca tornen a la feina i el proper divendres 8 de febrer serà el torn dels més petits de tots

 

 

Des del passat 1 de novembre, quan es va realitzar la millor actuació de la història castellera, els Verds han estat de vacances, descansant d’una temporada llarga i plena d’èxits. Ara ja passats tres mesos és el moment de tornar a la feina i encarar, de nou, el que vol ser una gran temporada. Els primers a començar els assaigs serà la canalla el proper divendres 8 de febrer a dos quarts de 9 del vespre a Cal Figarot. A més, aquest assaig també serà una escola de castells per a tot aquells nens i nenes que vulguin iniciar-se en el món casteller. Aquests primers assaigs també són oberts als castellers més incondicionals que ja estan cansats de fer vacances.

 

La resta d’assaigs s’aniran afegint paulatinament al calendari dels Castellers de Vilafranca a mitjan del mes de març.