Barcelona Església de Santa Maria del Mar-PM 15932 

Els Castellers de Vilafranca alçaran un pilar a Santa Maria del Mar dins dels actes de celebració de la fase final de la restauració de l’església

El proper diumenge 27 de gener a les 12 del migdia els Castellers de Vilafranca alçaran un pilar durant l’eucaristia dominical, on també hi participaran els gegants de Santa Maria del Mar. Aquest és un dels actes organitzats per la parròquia de l’església, ubicada al barri de La Ribera de Ciutat Vella, on motiu de la finalització de les fases de restauració.

La participació dels Castellers de Vilafranca va ser idea conjunta entre la colla i mossèn Ignasi Mora, vilafranquí de tota la vida i fins fa uns dies rector de Santa Maria del Mar, que va morir el passat 1 de gener.

Els autocars per marxar cap a Barcelona sortiran a dos quarts d’11 del matí de l’estació d’autobusos de Vilafranca.