Aquest divendres 4 de gener se celebrarà al teatre del Casal el concert d’Any Nou Gran Gala de l’Orquestra Filharmònica d’Astana, organitzat per l’Obra Social de Caixa Penedès i en benefici de l’Obra Social de Sant Joan de Déu

 

 

Sota la direcció d’Aidar Torybaev i amb l’acompanyament de la soprano Zhanat Baktay, l’Orquestra Filharmònica d’Astana portarà a Vilafranca el Concert d’Any Nou Gran Gala, un concert de primera línia que fins ara ha estat a l’Auditori de Barcelona i al Palau de la Música Catalana. L’orquestra va iniciar els seus passos al 1998 a Astana, la nova capital del Kazakhstan, amb la idea de crear una orquestra de música clàssica amb representants de tots els països d’Euràsia.

 

El concert d’Any Nou, organitzat per l’Obra Social de Caixa Penedès, destinarà tots els seus beneficis a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu per la recerca de malalties neurològiques infantils. Les localitats pel concert es poden adquirir a través del portal www.topticket.cat i també a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès del Fòrum Berger Balaguer. El donatiu és de 20 euros.

 

El concert tindrà lloc el proper divendres 4 de gener a les 21 hores al Teatre Casal de Vilafranca.