El fotògraf dels Castellers de Vilafranca Daniel Soler exposarà fotografies de castells i persones de la colla a Cal Figarot

 

L’exposició, que s’instal·larà a la seu social dels Verds, Cal Figarot, es podrà visitar els propers 6, 7, 8 i 15 de desembre. Es tracta d’un recull de les millors fotografies que Daniel Soler ha captat a través de la càmera al llarg de la temporada 2012.

 

Daniel Soler és casteller i un dels fotògrafs dels Castellers de Vilafranca que actuació rere actuació acompanya la colla amb la càmera a punt per captar els moments més especials i emocionants al fer castells. L’exposició estarà formada per 22 fotografies d’aquest 2012.

 

Els horaris d’obertura de l’exposició fotogràfica són els següents:

6 de desembre: inauguració a les 19h i obert fins les 21h.

7 de desembre: de 10 a 13h i de 17 a 20h.

8 de desembre: de 19 a 21h.

15 de desembre: de 10 a 13h i de 17 a 20h.