L’Obra Social de Caixa Penedès i els Castellers de Vilafranca del Penedès han signat un conveni de col·laboració mútua d’una durada d’un any. L’acte de signatura, celebrat a la seu social dels castellers vilafranquins, a Cal Figarot, ha comptat amb la participació del director general de Caixa Penedès, Ricard Blanquells, i del president dels Castellers de Vilafranca, Josep Cabré


 

Per mitjà d’aquest acord, l’Obra Social de Caixa Penedès dóna el seu suport als Castellers de Vilafranca i a totes les activitats educatives i socials que desenvolupin els camisa verda al llarg del proper any, com, per exemple, el JoVerd per a estudiants de 2n de Batxillerat o la Pedalada Verda, que se celebra el mes de setembre, entre moltes altres actuacions.

 

Igualment, l’Obra Social de Caixa Penedès es veu reflectida en els valors de la colla vilafranquina i en les diverses accions socials que desenvolupa temporada rere temporada. Una activitat que amb l’esforç de tots i cadascun dels castellers assoleix l’èxit, la solidaritat, la cooperació, el respecte i l’autosuperació. Aquests valors castellers representats als Castellers de Vilafranca són l’eix fonamental del suport de l’Obra Social a la colla.

 

Podeu veure les fotografies de la signatura del conveni aquí.