Dins de la col·laboració entre Casanella Xocolaters i els Castellers de Vilafranca i després d’assolir aquest darrer any els millors èxits de tota la història del món casteller, Casanella Xocolaters ha apostat per crear un pack GAMMA EXTRA de les Crackànies que elaboren

 

 

L’espectacular disseny del packaging és obra del premiat estudi de disseny gràfic Bildi Grafiks. Els seus fundadors també són membres de la colla i s’han involucrat col·laborant en el projecte i creant un disseny relacionat amb els Castellers de Vilafranca. El disseny va encaminat a donar un valor afegit al producte, convertint-se en objecte de regal per diades especials: incorpora 9 imatges de 9 castells de gamma extra i el motiu gràfic principal és el peu del 4 de 9, fet de crackànies.

 

La idea del pack Gamma Extra de Crackànies neix de la voluntat de fer un element exclusiu pels Castellers de Vilafranca i commemorar les gestes de la colla. Amb aquest objectiu s’ha fet un pack d’1kg de crackànies de quatre varietats diferents que fan honor als valors castellers: Crackània Tradicional (Força), Crackània de Cafè amb Vainilla (Equilibri), Crackània de Crema Catalana (Valor) i Crackània de Coco (Seny).

 

En els propers dies aquest nou pack estarà disponible a la botiga de Casanella Xocolaters ubicada al carrer Migdia i a la botiga on-line dels Castellers de Vilafranca.