Els Castellers de Vilafranca descarreguen la clàssica de 8 a l’última actuació de la temporada, aquest diumenge a Vilanova i la Geltrú

 

 

Els Verds han allargat uns dies la temporada per participar al 40è aniversari dels Bordegassos de Vilanova. 10 dies després de completar la millor actuació de tots els temps, els de Vilafranca han posat el punt i final a una temporada de rècords amb la clàssica de 8.

 

A dos quarts d’1 del migdia ha començat l’actuació del 40è aniversari de la colla vilanovina, on a part dels amfitrions, també hi ha participat els Minyons de l’Arboç, els Nens del Vendrell i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. A la primera ronda, que ha estat conjunta, els del Penedès han descarregat el quatre de 8. A la segona ronda, aquesta ja en solitari, els Verds han descarregat el tres de 8, i a la tercera, altra vegada de forma conjunta, han completat la torre de 7. Els de la camisa verda han posat el punt i final a l’actuació de Vilanova amb un vano de 5.

 

Amb la temporada castellera ja enllestida, l’última gran activitat que queda als Castellers de Vilafranca és el Sopar de la Colla, que se celebrarà el proper dissabte 17 de novembre a partir de les 21h a la nau de Cal Figarot. Després del sopar hi haurà concert amb l’orquestra Mitjanit.