Els Castellers de Vilafranca participaran aquest diumenge 11 de novembre a la diada castellera del 40è aniversari dels Bordegassos de Vilanova. Una actuació curiosa on actuaran colles ja existents ara fa 40 anys

Vilanova-2012

Després d’una diada de Tots Sants històrica, els Verds tanquen la temporada castellera aquest diumenge 11 de novembre a Vilanova i la Geltrú, en motiu del 40è aniversari de la colla local, els Bordegassos de Vilanova. Els vilafranquins hi actuaran juntament amb els amfitrions i tres colles més que ja existien al 1972: els Minyons de l’Arboç, els Nens del Vendrell i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. L’actuació començarà a dos quarts d’1 a l’avinguda Francesc Macià de la capital del Garraf.

El format de l’actuació, on recordem hi participaran 5 colles serà el següent: una primera ronda conjunta, una segona ronda en solitari i una de tercera altra vegada de forma conjunta.

Per poder preparar l’actuació de diumenge a Vilanova, els Castellers de Vilafranca realitzaran un assaig aquest dijous 8 de novembre a dos quarts de 9 del vespre a Cal Figarot.