Els Castellers de Vilafranca realitzaran l’últim assaig especial de Tots Sants aquest dimarts 30 d’octubre

 

 

Aquest dimarts 30 d’octubre els Verds assajaran per última vegada abans de la diada de Tots Sants. Aquest serà un assaig especial i general, on s’han de poder fer grans proves dels principals objectius de la diada de la colla d’enguany. Per aquest motiu, es demana un últim esforç a tots els castellers i afeccionats perquè aquest dimarts a les 9 del vespre assisteixin a l’assaig especial de Tots Sants.

 

Els principals objectius que es plantegen els de la camisa verda pel dia 1 de novembre són la torre de 9 amb folre i el 4 de 9 net, però també hi ha la possibilitat d’un castell inèdit, com és el 7 de 9 amb folre. Tots ells són castells que necessiten un gruix molt important de camises per poder-los alçar a plaça, però també molta gent a l’assaig per fer les proves amb suficients garanties. El 7 de 9 amb folre, per exemple, necessita un nombre de castellers a la pinya similar al del 3 de 10 amb folre i manilles.

 

 

Al finalitzar aquest últim assaig el proper dimarts es repartiran les samarretes commemoratives del 9è Concurs de Castells de Tarragona guanyats. A més, ja es poden recollir els tiquets del sopar de la colla, que tindrà lloc el proper dissabte 17 de novembre.