Enguany els Castellers de Vilafranca han viscut una entrada molt important de nous castellers i castelleres gràcies a l’enorme impacte de la colla a Vilafranca i rodalies i a iniciatives com la del JoVerd. Aquest divendres se’ls hi oferirà una benvinguda oficial

 

 

L’acte serà aquest divendres 26 d’octubre a tres quarts de 9 del vespre a la Sala Noble de la seu social dels Verds, Cal Figarot. La benvinguda s’oferirà als castellers i castelleres que han entrat a formar part de la colla aquest 2012.

 

Aquest any, i com ja va passar a les darreres temporades, els Castellers de Vilafranca han viscut una entrada important de nous castellers, sobretot de gent jove de la vila i de la comarca atrets per l’enorme impacte de la colla al Penedès i també a iniciatives com la del JoVerd. Aquest últim és el projecte que ja fa unes temporades va engegar la colla amb l’objectiu d’apropar els castells i Cal Figarot als estudiants de Batxillerat dels centres d’educació secundària de l’Alt Penedès. Amb el pas dels anys, la participació dels joves ha anat a més. També, i com ja és habitual als anys de Concurs, també és important l’augment de castellers aquest darrer tram de la temporada a causa de la repercussió castellera i mediàtica de la colla.