Els Castellers de Vilafranca encaren l’última setmana de la temporada amb totes les energies enfocades a la diada de Tots Sants. Dissabte, assaig general a Sitges

 

 

Aquest dissabte 27 d’octubre els Castellers de Vilafranca actuen a Sitges, a la diada de la Colla Jove Castellers de Sitges. Els Verds compartiran plaça amb la colla local i els Castellers de Sants. L’equip tècnic dels vilafranquins planteja l’actuació com una prèvia a la diada de Tots Sants, i tots els castells que s’alçaran a la localitat del Garraf tindran la mirada posada al proper dia 1. El cap de colla, Pere Almirall, ja ha anunciat castells de 9 i de la gamma alta de 8 a Sitges. L’actuació començarà a les 6 de la tarda al Cap de la Vila. En cas de pluja, i si no hi hagués una ubicació alternativa a Sitges per a l’actuació, els Castellers de Vilafranca actuarien a la seva seu social, Cal Figarot.

 

A banda de l’actuació a Sitges, als Castellers encara els hi resten quatre assaigs fins la diada de la colla, Tots Sants. Seran aquest dimecres 24 d’octubre a dos quarts de 9 del vespre, divendres 26 a dos quarts de 10 de la nit, dilluns 29 a dos quarts de 9 del vespre i dimarts 30 a les 9. Com ja és conegut, els de la camisa verda volen provar l’inèdit 7d9f, i per fer-ho és necessària una pinya comparable a la de castells com el 3d10fm. Per aquest motiu, demanen el màxim nombre de casteller i afeccionats als assaigs generals que resten. A més, al finalitzar l’assaig de divendres 26 i dimarts 30, es repartiran unes noves samarretes commemoratives del 9è Concurs de Castells de Tarragona guanyat per la colla.

 

L’última diada de la colla és a tocar i els Verds hi volen fer història. L’objectiu principal és descarregar la torre de 9 amb folre, però també acompanyar-la de l’inèdit 7d9f i descarregar a casa el 4d9 net.

 

 

Tots Sants 2012, no està tot dit.