Els Castellers de Vilafranca tornen a la feina després del Concurs amb una actuació tranquil·la a la fira gastronòmica de l’Ametlla de Mar

 

 

Els Verds han actuat aquest diumenge al matí a l’Ametlla de Mar, juntament amb els Xiquets del Serrallo. Els vilafranquins han tornat a la feina després del Concurs de Castells amb una actuació tranquil·la on s’ha aprofitat per fer diverses proves al tronc dels castells.

 

Els penedesencs han obert l’actuació amb la torre de 7 i a la segona ronda han descarregat al quatre de 8. Els altres castells que han servit per tancar l’actuació han estat el cinc de 7 i el quatre de 7 amb l’agulla. Han posat el punt i final a l’actuació amb diversos pilars de 4.

 

Després d’una setmana força atípica, els Castellers de Vilafranca tornen aquest dilluns a la normalitat, amb els assaigs de dilluns i dimecres a dos quarts de 9 del vespre i el divendres a dos quarts de 10 de la nit, i amb el cap ja posat als últims compromisos de la colla, que passen per Montserrat el proper diumenge, Sitges el dia 27 i la diada de Tot Sants el proper dia 1 de novembre, on els Verds volen seguir escrivint noves pàgines a la història castellera.