Els Castellers de Vilafranca descarreguen una tripleta a la diada de Sant Miquel just una setmana abans del Concurs de Castells de Tarragona. A partir de dilluns comença una setmana encarada exclusivament a la cita tarragonina

 

 

Aquest diumenge al migdia s’ha celebrat la diada de Sant Miquel, patró dels Castellers de Vilafranca, plantejada per l’equip tècnic de la colla com un assaig general de cara al Concurs de Castells de Tarragona del proper diumenge 7 d’octubre. A la cita a la Plaça de la Vila també hi eren convidats els Minyons de l’Arboç, que han carregat el primer quatre de 8 de la seva història, i els Bordegassos de Vilanova.

 

Els Verds han iniciat la jornada castellera de la manera com ens tenen acostumats últimament, amb el quatre de 9 amb folre, i a la segona ronda han descarregat el tres de 8 amb l’agulla, amb la intenció de posar-li l’agulla al primer i alçar un pis més el segon el proper diumenge. A la tercera ronda han descarregat el tres de 9 amb folre i han posat el punt i final a l’actuació amb un pilar de 5 acompanyat per vuit pilars de 4.

 

El proper compromís dels Castellers de Vilafranca és el Concurs de Castells de Tarragona diumenge 7 d’octubre. Aquesta última setmana que queda abans de la cita tarragonina és fonamental el treball als tres assaigs que resten. Són importantíssims tots –dilluns i dimecres a les 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit-. La possibilitat d’alçar-se amb la sisena victòria consecutiva a Tarragona i la novena en la història de la colla comença als assaigs i tots els castellers són importants. A més, per tots els afeccionats vilafranquins que vulguin entrar amb la colla a la Tarraco Arena Plaça podran recollir la samarreta verda als assaigs de dimecres i divendres.

 

Podeu veure les fotografies de Sant Miquel aquí.