Els Castellers de Vilafranca actuen aquest diumenge a casa amb el cap posat totalment al Concurs de Castells de Tarragona. La Tècnica ho té clar: Sant Miquel com a assaig general del Concurs

 

 

El dia 29 de setembre és Sant Miquel, patró dels Castellers de Vilafranca i, per aquest motiu, la colla ha organitzat una actuació castellera aquest diumenge dia 30 a la Plaça de la Vila amb els Bordegassos de Vilanova i els Minyons de l’Arboç com a colles convidades. A les 12.30h les tres colles es trobaran a la plaça Jaume I i es dirigiran cap a la Plaça de la Vila.

 

La Junta Tècnica dels Castellers té clar el motiu d’aquesta diada: que serveixi d’assaig general de cara al Concurs de Castells de Tarragona. Tots els castells que s’alcin diumenge 30 tindran la mirada posada a diumenge següent, dia 7 d’octubre, quan serà moment per la gran cita castellera tarragonina.

 

A menys de dues setmanes pel Concurs, són fonamentals els 5 assaigs que resten abans del dia 7 d’octubre. Als assaigs de la propera setmana es farà el repartiment de samarretes verdes per tots aquells afeccionats vilafranquins que vulguin entrar a la Tarraco Arena Plaça amb la colla.