Els Castellers de Vilafranca es volen recuperar de l’ensopegada a Santa Tecla amb dos gammes extra a la diada de la Mercè, diumenge a Barcelona

 


Els Castellers de Vilafranca actuen el proper diumenge 23 de setembre a la diada amb colles convidades de les festes de la Mercè a Barcelona. Els de la camisa verda compartiran plaça amb una de les colles locals, els Castellers de Barcelona, i amb els Minyons de Terrassa.

 

Després de l’intent fallit de tres de 9 amb folre i l’agulla del passat diumenge a la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla a Tarragona, els penedesencs volen tornar a ensenyar les seves credencials. A falta dels assaigs que resten aquesta setmana, la Junta Tècnica dels vilafranquins es plantegen la possibilitat de portar a plaça fins a dos gammes extra, que estarien entre el tres de 9 amb folre i l’agulla, la torre de 9 amb folre i manilles o el pilar de 8 amb folre i manilles. Aquesta possibilitat de gammes extra, però, passa sobretot, per l’assaig de divendres, que serà el què farà decantar la balança cap a una banda o l’altra.

 

Recordem que l’any passat els Castellers de Vilafranca van realitzar a Barcelona la millor actuació feta mai a les festes de la Mercè, on van descarregar el tres de 9 amb folre i l’agulla, la torre de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles.

 

L’actuació aquest diumenge a Barcelona començarà a les 12 del migdia a la Plaça de Sant Jaume.