Arriba una nova edició de la Pedalada Verda, la passejada popular amb bicicleta que cada setembre omple els carrers de Vilafranca

 

 

Els Castellers de Vilafranca organitzen el proper dissabte 22 de setembre una nova edició de la Pedalada Verda, activitat emmarcada dins de la setmana de Mobilitat Sostenible i Segura , que va des del dia 22 fins el 29. Enguany, el lema de la setmana és “Mou-te en la direcció correcte”.

 

Com ja va essent habitual en els últims anys, els Castellers de Vilafranca col·laboren amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura organitzant la Pedalada Verda. La passejada popular començarà a les 5 de la tarda des de la Rambla Sant Francesc, i després d’un recorregut pels carrers de Vilafranca, tornarà a la mateixa rambla, on hi haurà una xocolatada per a tots els participants i el sorteig d’una bicicleta i altres obsequis.

 

A més, i com a novetat d’aquest any, tots els participants a la passejada popular en bicicleta hauran de portar un o diversos aliments pel Rebost Solidari de Vilafranca. Es farà entrega de l’aliment a l’organització en el moment de la inscripció a la Rambla Sant Francesc.

 

Es recomana a tots els participants l’ús de casc i també se’ls anima a vestir una samarreta verda o a lluir algun motiu de color verd.