L’actor català Jordi Boixaderas és la veu en off del nou vídeo dels Castellers de Vilafranca en motiu del Concurs de Castells de Tarragona

 

 

Falten just tres setmanes pel Concurs de Castells de Tarragona i la màquina verda ja està en marxa per intentar guanyar a la Tarraco Arena Plaça i aconseguir, d’aquesta manera, el novè Concurs, el sisè de forma consecutiva. L’aspecte fonamental per alçar-se amb aquesta fita és el treball assaig rere assaig, però també la motivació dels Castellers i de l’afecció vilafranquina, sens dubte, una de les més entregades a la seva colla.

 

Per aconseguir aquest objectiu, els Castellers de Vilafranca ja han presentat l’anunci de la colla per a l’edició d’enguany del Concurs. Ho van fer el passat divendres 14 de setembre després de l’assaig general i la resposta dels castellers va ser molt positiva. Sota el lema “Junts som invencibles” giraran tots els elements de màrqueting per a la promoció del Concurs, com és el cas de l’anunci.

 

Amb imatges de les últimes edicions de la cita tarragonina i la veu en off de l’actor Jordi Boixaderas, els Castellers de Vilafranca fan una crida a tots els integrants de la colla, i vilafranquins, penedesencs i afeccionats en general, a unir-se per aconseguir el novè Concurs de Castells.

 

“Junts som invencibles”