A causa de problemes tècnics a la pàgina web de venda de les entrades pel Concurs de Castells de Tarragona, aquestes es tronaran a posar a la venda dimarts 18 de setembre a partir de les 9 del matí

 

 

Una estona abans de les 12 del migdia d’aquest dijous 13 de setembre, dia i hora assenyalats per l’inici de la venda de les entrades pel Concurs de Castells de Tarragona, la pàgina web ha quedat col·lapsada i han començat els problemes tècnics amb el servidor. Durant una bona estona ha estat impossible accedir-hi i fer la compra amb normalitat. Per aquest motiu, els responsables del Concurs de Castells de Tarragona han decidit posposar la venda a dimarts de la setmana que ve, 18 de setembre, a partir de les 9 del matí a través de la mateixa pàgina web, www.tarracoticket.cat. Tot i això, les entrades que avui s’han aconseguit comprar segueixen essent vàlides.

Recordem que per poder realitzar la compra, prèviament s’ha d’estar registrat a la mateixa pàgina web. Cada persona pot comprar fins a 6 entrades i cada una té el preu de 12 euros.