Els Castellers de Vilafranca actuen aquest diumenge a Tarragona en el primer diumenge de festes de Santa Tecla. Els penedesencs no descarten els gamma extra

 

 

Després dels dies més intensos de l’any castellerament parlant, la Festa Major de Vilafranca, els Verds tornen a la feina amb l’actuació d’aquest diumenge 16 de setembre a Tarragona en el primer diumenge de festes de Santa Tecla. Els vilafranquins compartiran plaça amb les dues colles grans locals, els Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, i amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls. L’actuació començarà a les 12 del migdia a la Plaça de la Font.

 

Aquesta serà la primera actuació dels Castellers de Vilafranca després de les actuacions de Sant Fèlix i Sant Ramon per la Festa Major. A falta dels assaigs que resten aquesta setmana, la Junta Tècnica de la colla es planteja castells de 9 bàsics, però també la possibilitat d’alguna gamma extra, que passaria per la torre de 9 amb folre i manilles o el 3 de 9 amb folre i l’agulla.