Els Castellers de Vilafranca actuaran per darrera de la Vella i la Joves de Valls. Les entrades surten a la venda aquest dijous 13 de setembre a les 12 del migdia

 

 

Dissabte es va realitzar el sorteig de posició i ordre d’actuació pel Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc els propers 6 i 7 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça. Els Castellers de Vilafranca, englobats dins del grup A de les colles que actuaran diumenge, han quedat ubicats a l’alçada del carrer Eivissa. Les altres tres colles que formen part del grup A són la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que actuaran en primera posició; la Colla Joves Xiquets de Valls, que seran els segons; i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que són els encarregats de tancar aquest grup.

Com ja és sabut per tothom, enguany el Concurs de Castells de Tarragona es divideix en dos dies i són 32 les colles que hi participen. Dissabte 6 d’octubre a partir de dos quarts de 5 de la tarda serà el torn per 20 colles i diumenge 7, a partir de les 10 del matí, per les 12 primeres colles del rànking.

El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Pere Almirall, va participar a la roda de premsa que dissabte es va fer en motiu del sorteig del Concurs, juntament amb representants de les altres 3 colles del grup A. Almirall va destacar que li agrada l’odre d’actuació en què han quedat enquadrats els Verds, ja que pots veure en perspectiva què fan les altres colles. Pel que fa al tema casteller, Pere Almirall va anunciar que la colla vilafranquina portarà preparada tota la gamma de castells possibles, sense descartar estructures màximes com el tres de 9 net, el tres de 10 amb folre i manilles o la torre de 9 amb folre.

 

Les entrades a la venda aquest dijous

Les entrades pel Concurs surten a la venda aquest dijous 13 de setembre a les 12 del migdia a través del web www.tarracoticket.cat, al qual tothom que vulgui comprar entrades s’haurà de registrar prèviament. El màxim nombre d’entrades per persona és de 6 i, com a novetat d’enguany, no estaran numerades. El preu és de 12€ per entrada tant si és per dissabte, com per diumenge. Aquest any la colla només disposarà de 30 entrades, per aquest motiu animem a tots els castellers i afeccionats vilafranquins a estar atents aquest dijous per comprar les entrades.