Els Verds han anunciat en roda de premsa les intencions d’aquest cap de setmana i la diada de Sant Fèlix, on podrien intentar el 3d9fa, el 4d9fa i la td8

 

 

A falta dels dos últims assaigs abans de la cita castellera més esperada de la temporada, Sant Fèlix, el cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Pere Almirall, ha anunciat les intencions que de moment té la junta técnica de la colla de cara a aquesta diada. Serien el tres de 9 amb folre i l’agulla, el 4 de 9 amb folre i l’agulla, la torre de 8 sense folre i el pilar de 8 amb folre i manilles. Tot i això, Almirall també ha explicat que al llarg dels assaigs que resten abans de Festa Major volen anar fent proves d’altres castells, com el 4 de 9 net o un peu de tres de 10 amb folre i manilles a l’assaig a plaça, el proper dilluns 27 d’agost, que si anéssin bé podrien fer variar el programa de castells. De moment, però, el guió previst seria el quatre de 9 amb folre i l’agulla, el tres de 9 amb folre i l’agulla, la torre de 8 sense folre i el pilar de 8 amb folre i manilles.

A la roda de premsa d’aquest dimecres, Pere Almirall també ha destacat els castells que els Verds volen portar aquest cap de setmana al Catllar i l’Arboç. Principalment i per assegurar de cara a Festa Major, seran castells de 9 bàsics, tot i que no descarten algun gamma extra en alguna de les dues diades.

A la roda de premsa, el president dels Castellers de Vilafranca, Josep Cabré, també ha explicat els actes socials que els de la camisa verda portaran a terme els dies previs a la Festa Major, com són el tradicional berenar de veterans i el bateig casteller el dia 28 d’agost a la tarda al jardí de la seu social de la colla, Cal Figarot.

Recordem la importància dels dos assaigs que resten abans de Festa Major i que acabaran de decidir el guió de castells per la Més Típica. Els assaigs seran divendres a Cal Figarot i dilluns 27 d’agost a la Plaça de la Vila, on es realitzarà l’assaig general de Sant Fèlix. Els dos assaigs començaran a dos quarts de deu. A l’acabar l’assaig general de dilluns 27 a la Plaça de la Vila, a Cal Figarot hi haurà coca i cava i  ball de gralles a càrrec del grup els Quatravents.