Els Castellers de Vilafranca actuen aquest cap de setmana al Catllar i l’Arboç amb la mirada posada a la Festa Major la propera setmana

 

 

Abans dels tres dies consecutius de castells per la Festa Major de Vilafranca, els Verds tenen dos compromisos importants aquest cap de setmana davant de dues colles amb les que es tornaran a trobar a Sant Fèlix. Els penedesencs doblen actuació aquest cap de setmana a dues places amb molta tradició castellera. La primera de la actuacions serà al Catllar, on dissabte a dos quarts de set de la tarda els vilafranquins compartiran la Plaça de la Vila amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L’endemà al migdia serà el torn per la diada castellera a la localitat baix penedesenca de l’Arboç. L’actuació començarà a partir de la una del migdia al Carrer Major i els Castellers de Vilafranca es tornaran a trobar a la Jove de Tarragona i a la Colla Vella de Valls. A més, també actuarà la colla local, els Minyons de l’Arboç.

La junta tècnica dels de la camisa verda es planteja aquestes dues actuacions del cap de setmana com la millor ocasió per a realitzar bones proves de cara a la cita castellera de Sant Fèlix, el proper dijous 30 d’agost. Dins d’aquestes intencions també hi entra la possibilitat d’un gamma extra.