Els Castellers de Vilafranca posen a la venda unes polseres iniciativa d’un grup de mares de pacients oncològics per tal de recaptar fons pel laboratori de recerca de l’Hospital de Sant Joan de Déu

 

 

Aquesta iniciativa va sorgir d’un grup de mares amb fills i filles malalts de càncer, que a part de les polseres, també comercialitzen altres productes per tal de recaptar fons econòmics pel laboratori de recerca de l’Hospital Sant Joan de Déu. La Jove de Sitges va ser la primera colla en sumar-se a la iniciativa de les polseres i, fins i tot, en van fer un vídeo promocional. La il·lusió de les mares és que moltes colles castelleres es puguin sumar a la causa i, entre tots, contribuir a la investigació sobre el càncer infantil. Podeu seguir aquest grup de mares a partir d’aquest blog http://porlainvestigaciondelcancerinfantil.blogspot.com.es/

Podeu col·laborar comprant les polseres a la botiga dels Castellers de Vilafranca, als assaigs de la colla a la seva seu social, Cal Figarot.