Els Castellers de Vilafranca han preparat per dissabte un seguit d’actes de celebració dels 500 castells de 9 descarregats coincidint amb la diada de l’aniversari de la seva seu social, Cal Figarot

 

 

Els Castellers de Vilafranca celebraran aquest dissabte l’aniversari de la seva seu social, Cal Figarot, amb tot d’actes que, a més, serviran per celebrar la fita assolida a la passada actuació a la Bisbal, la xifra de 500 castells de 9 descarregats. La tarda castellera començarà amb la presentació del llibre “El Viatge de la Shalaka” a les 6 de la tarda a la sala polivalent de Cal Figarot. El llibre és el primer conte infantil escrit per Dolors Rovira.

A partir de les 7 de la tarda començarà una cercavila que transcorrerà pel centre de Vilafranca amb tot de gegants i bestiari arribats d’arreu de la comarca del Penedès. Seran l’Àliga de Vilafranca, la Mulassa de Sant Pere de Riudebitlles i la vaca-porc, la Fura de Vilafranca, els gegants de Moja, els gegants de Sant Marçal, els gegants de la Bisbal i els de Sant Pere Molanta. Una vegada finalitzi aquesta cercavila, s’iniciarà l’actuació dels Castellers de Vilafranca davant de Cal Figarot. Tot just acabi la diada castellera hi haurà la celebració dels 500 castells de 9 descarregats, sopar per tots els castellers i participants a la cercavila i festa al jardí de Cal Figarot amb el dj Batman i Robin.