Els Verds participen a la gravació d’un programa per l’NBC

2012-08-13T14:20:04+01:0013 Agost 2012|Notícies castelleres|0 Comments

 

Els Castellers de Vilafranca seran els protagonistes d’un dels capítols del programa “Caught on Camera” de la cadena de televisió nord-americana NBC

 

 

Dimecres de la setmana passada la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, va viure una jornada força televisiva. Durant tot el dia un equip de la cadena NBC va estar a Vilafranca gravant diferents indrets de la vila i la casa dels Verds, Cal Figarot. A més, va realitzar diverses entrevistes a membres de la colla, com per exemple, al cap de colla, Pere Almirall, o a la canalla. Aquesta gravació apareixerà properament a un dels capítols del programa “Caught on camera”, que explica i mostra diverses activitats de la mà dels seus protagonistes.

Deixa un comentari