Els Castellers de Vilafranca tornen a l’actuació del 15 d’agost a la Bisbal del Penedès dos anys després amb ganes de portar-hi castells de 9 i encarar els últims 15 dies abans de Sant Fèlix

La colla vilafranquina tornar a una de les cites assenyalades a qualsevol calendari casteller. Ja sigui per l’emplaçament o per les colles amb qui compartiran plaça, la diada de la Mare de Déu d’agost a la Bisbal del Penedès ha de servir als de la camisa verda per tornar a la feina i encara amb les millors condicions possibles les últimes actuacions abans de la Festa Major i Sant Fèlix com a punt culminant. Un total de 7 actuacions en 15 dies.

Els Castellers compartiran plaça amb les dues colles vallenques, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. L’actuació serà al carrer Doctor Robert a la 1 del migdia. A una setmana vista, la Junta Tècnica dels de la camisa verda té la intenció de portar-hi castells de 9 bàsics, amb la possibilitat d’alguna cosa més si els assaigs i les condicions ho permetessin. Per aquest motiu són fonamentals els assaigs que resten abans de la cita bisbalenca, aquest dimecres a les 21h, dijous dia 9 a les 21.30h i, sobretot, dilluns 13 d’agost, quan l’assaig passarà a ser general per a tots els castellers i afeccionats a partir de les 21h.

Recordar que aquesta setmana, al no haver-hi actuació al cap de setmana, l’assaig general de divendres passa a dijous dia 9 d’agost.