Els Castellers de Vilafranca tornen a Màrtirs Street amb la intenció de recuperar la distinció de plaça de 9

 

 

El proper dissabte 4 d’agost els Verds actuen a casa, a Vilafranca, dins dels actes de les festes de Màrtirs Street. Els Castellers actuaran compartint la plaça de la Vall del Castell amb els Xicots de Vilafranca i els Castellers de Barcelona. A dos quarts de 8 s’iniciarà una cercavila que anirà des de la Plaça de la Vila fins a l’emplaçament de l’actuació, on començarà la diada. L’equip tècnic dels de la camisa verda vol descarregar un castell de 9 i sumar-hi, si els assaigs que resten aquesta setmana ho fan possible, alguna estrena. Després de dues setmanes consecutives amb estrenes de gamma extra, els vilafranquins posen una mica el fre de mà, per arribar frescos a mitjans d’agost i encarar amb totes les garanties possibles i al màxim nivell les dues setmanes prèvies que els portaran a Festa Major i Sant Fèlix.

 

La setmana que ve, canvis als assaigs

 

Recordar que després d’aquesta actuació a Màrtirs Street els Castellers de Vilafranca no tornaran a actuar fins el 15 d’agost, quan els penedesencs tornaran a la diada castellera de la Bisbal del Penedès. Per aquest motiu, i en previsió que la setmana que ve no tindran actuació, els Castellers canvien el dia d’assaig del divendres 10 d’agost, que passarà a ser dijous dia 9, i l’assaig del dilluns 13 passarà a ser general per preparar l’actuació de la Bisbal.