Els Castellers de Vilafranca actuen dissabte a Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu de repetir l’actuació de les Santes

IMG 1602

 

 

Aquest dissabte 28 de juliol se celebra a Vilanova i la Geltrú la diada castellera de Festa Major, que reunirà a la colla local, els Bordegassos de Vilanova, amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca. L’actuació començarà a dos quarts de set de la tarda a la Plaça de la Vila de la capital del Garraf. Abans, però, a les 6 de la tarda hi haurà la concentració a la Plaça Pau Casals, des d’on es farà una cercavila que conduirà fins a la Plaça de la Vila.

Els vilafranquins volen consolidar els castells descarregats diumenge passat a les Santes de Mataró, i repetir, per tant, la torre de 9 amb folre i manilles, tot i que falta veure com van els dos assaigs que resten aquesta setmana, dimecres a les 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit. Aquests dos assaigs també serviran a la tècnica de la colla per decidir si és el moment o no de fer un pas més amb el pilar.

Els autocars cap a Vilanova sortiran a les 5 de la tarda des de Cal Figarot.