Els Castellers de Vilafranca volen portar la torre de 9 amb folre i manilles diumenge a les Santes de Mataró

 

 

Com ja va essent habitual en els últims anys, els Castellers de Vilafranca volen estrenar el seu primer gamma extra de la temporada a Mataró, en motiu de la Festa Major de les Santes. Aquest diumenge 22 de juliol a les 12 del migdia els Verds es trobaran a la Plaça de Santa Anna de la capital del Maresme amb la colla local, els Capgrossos de Mataró, i amb els Castellers de Sabadell. Com en darreres temporades, els vilafranquins volen descarregar la seva primera torre de 9 amb folre i manilles de l’any i encarar, d’aquesta manera, el tram fort de temporada que a partir d’aquest diumenge es presenta.

Per aconseguir tal objectiu la Junta Tècnica de la colla vol intensificar els assaigs generals que resten aquesta setmana, dimecres a les 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit. El cap de colla dels Verds, Pere Almirall, fa una crida a tots els castellers i afeccionats a assistir-hi per poder col·locar els sisens de la torre de 9 divendres a l’últim assaig abans de la cita mataronina.

L’actuació de diumenge a Mataró serà a les 12 del migdia des de la Plaça de Santa Anna. Els autocars dels Castellers de Vilafranca sortiran des de Cal Figarot a les 10 del matí.