Els Castellers de Vilafranca actuen a Torredembarra i Altafulla aquest cap de setmana i preparen assaigs especials de cara a portar la torre de 9 amb folre i manilles a les Santes de Mataró

 

Els Verds doblen actuació al ja tradicional cap de setmana de ruta pel Baix Gaià. El dissabte els vilafranquins actuaran a Torredembarra dins dels actes de la Festa Major del Quadre de Santa Rosalia, on compartiran plaça amb la colla local, els Nois de la Torre, i amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a dos quarts de set de la tarda a la Plaça de la Vila. Diumenge serà el torn per la localitat veïna, Altafulla, on els del Penedès participaran a la Diada de les Cultures, juntament amb els amfitrions, els Castellers d’Altafulla, i amb els Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a les sis de la tarda a la Plaça del Pou. Els de la camisa verda volen mantenir el nivell assolit fins a dia d’avui, amb la intenció de portar castells de 9 a les dues cites castelleres.

 

Assaigs especials per les Santes de Mataró

A part dels compromisos d’aquest cap de setmana, els Castellers de Vilafranca estan preparant el que podria ser el primer gamma extra de la colla aquesta temporada, que es podria veure el proper diumenge 22 de juliol a les Santes de Mataró. Per aquest motiu, la Junta Tècnica de la colla, encapçalada pel cap de colla Pere Almirall, fa una crida a tots els castellers i afeccionats a participar als 4 assaigs generals que resten abans de la cita a la capital del Maresme amb l’objectiu de poder-hi portar la torre de 9 amb folre i manilles. Aquests assaigs especials seran dimecres 11, divendres 13, dimecres 18 i divendres 20 de juliol amb la intenció de treballar per poder alçar la torre com a mínim fins a sisens.