Els Castellers de Vilafranca van descarregar a Tarragona el 3 de 9 amb folre número 200 de la seva història. A la diada del Pla de la Seu, els Verds van completar la seva segons tripleta vilafranquina de la temporada

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte a la tarda a la diada del Pla de la Seu a Tarragona, juntament amb una de les colles locals, els Xiquets de Tarragona, i la Jove de Sitges. Els del Penedès van començar la tarda castellera amb el 4 de 8 amb l’agulla i a la segona ronda van descarregar el segon 4 de 9 amb folre de la temporada. A la tercera ronda va arribar la xifra del dia, el 3 de 9 amb folre número 200 descarregat pels de la camisa verda. A la ronda de pilars, els Castellers van descarregar el de 7 folrat, i per posar el punt i final a la diada, van alçar sis pilars de 4.

El proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca tenen la ja tradicional doble actuació al Baix Gaià. Enguany, però, les diades canvien de dia respecte a com s’havia fet en els últims anys. Dissabte serà el torn per Torredembarra i diumenge, per Altafulla.

Podeu veure les fotografies de l’actuació a Tarragona aquí.