biosca 


C/ Cal Bolet núm9
08720 Vilafranca del Penedès
938 180 633

vfp aparador1

Biosca Penedès SL és una empresa amb una llarga trajectòria dins el món del vestuari laboral i dels equips de protecció individual. Oferim un gran ventall d’uniformes de treball i complements per als diferents sectors (indústria, sanitat, alimentació, restauració, serveis…), i també una àmplia gamma de productes de protecció individual o EPIs (protecció auditiva, respiratòria, facial, ocular, guants i calçat…). La nostra experiència fa que la gamma de productes que oferim vagi evolucionant segons les tendències i la moda del moment. Partim del principi que el vestuari laboral ha de ser còmode, així com seguir les normatives vigents en els casos que ho requereixin. Sempre volem prestar un servei de qualitat, i per això treballem adaptant-nos a les necessitats de cada client. Personalitzem el vestuari segons calgui, aplicant tècniques diverses. I també ens desplacem a les instal•lacions dels clients per a prendre les mides als treballadors. Així mateix, amb l’afany de facilitar la feina, entreguem la roba en paquets individuals.


OFERTA SOCIS CASTELLERS DE VILAFRANCA


– 10% de descompte en vestuari

– 10% de descompte en pantalons castellers