Amb un públic entregat i fascinat per l’espectacle que estaven presenciant, els Castellers de Vilafranca van fer de la Pobla de Segur la 51ena plaça que veu per primera vegada un castell de nou

 

 

A més de 200 quilòmetres de casa i actuant en solitari, 180 castellers van desplaçar-se a la Pobla de Segur, on els vilafranquins van encetar la primera ronda amb una torre de vuit amb folre, on es van estrenar les manilles en una clara intenció d’aixecar-la un pis més de cara a properes cites.

En segona ronda els Verds van apostar per el 4 de 8 que suma el vuitè de la temporada. Però el moment culminant de l’actuació va arribar pels volts de quarts d’una de la matinada. Els Verds van aixecar un 3 de 9 amb folre una mica nerviós, però sense problemes per al folre que va tenir controlat el castell en tot moment fins a portar-lo a bon port i convertir, així, a la Pobla de Segur en una nova plaça de nou.

Els verds van tancar la primera de les actuacions a la Pobla amb un vano de cinc.

L’endemà davant del riu Noguera Pallaresa i amb dubtes per si la climatologia respectaria la segona exhibició castellera, els Verds van aixecar el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla per acabar amb cinc pilars de 4 i posar la cirereta a la diada dels Raiers 2012.

El proper compromís dels Verds passa aquest dissabte 7 de juliol per Tarragona, en la Diada del Pla de la Seu, on actuaran conjuntament amb els Xiquets de Tarragona i la Colla Jove de Sitges.

Podeu veure les fotografies de les actuacions de la Pobla aquí.