Els Castellers de Vilafranca assisteixen a la presentació del documental de TV3 L’Enxaneta al Lincoln Theatre

 

 

 

 

Dissabte 23 de juny els Castellers de Vilafranca van actuar a la presentació del documental L’Enxaneta, treball dirigit per Paulí Subirà i produït per Natàlia Cucurella. La projecció es va realitzar al Lincoln Theatre, molt a prop de Central Park, i va comptar amb l’assistència del President de la Generalitat, Artur Mas, i del Conseller d’Economia, Andreu Mas-Collell. Els vilafranquins van alçar el 4 de 8 i el pilar de 6 al hall del cinema. A dins la sala de projecció, els Verds van alçar dos pilars de 4: un amb la senyera i l’altre amb la bandera americana.

Després de l’actuació a la presentació del documental, els Castellers van gaudir del dia lliure per Manhattan, fins que a les 6 de la tarda es van desplaçar a celebrar la revetlla de Sant Joan juntament amb la comunitat catalana a Nova York organitzada per la Catalan Association of America.

Podeu veure les fotografies aquí.