Els Castellers de Vilafranca segueixen la seva aventura per la ciutat dels gratacels amb actuacions a dos dels principals parcs de la ciutat: Battery i Central Park

 

Després de la impressionant experiència viscuda durant l’actuació al Rooftop 230 Fifth d’ahir, els Verds han continuat amb el seu planning d’actuacions previstes. Els Castellers han gaudit de bona part del matí lliure per seguir coneixent la ciutat, i a les 12 del migdia han actuat al Battery Park, al sud de l’illa de Manhattan i des d’on es pot contemplar Liberty Island. Els de la camisa verda han descarregat la torre de 7, el 3 de 7 net, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i dos pilars de 4.

 

 

Després de dinar, els Castellers de Vilafranca s’han trobat al Central Park per a realitzar la segona actuació del dia. Allà, i sota una gran expectació de mitjans de comunicació americans i vianants, els penedesencs han descarregat el 4 de 7 amb agulla, la torre de 7, el 5 de 7, el 3 de 7 i un vano de 5. Una vegada finalitzada l’actuació, els Castellers han pogut seguir gaudint de Nova York.

A l’acabar la tarda, una petita representació dels Castellers de Vilafranca han assistit institucional amb el President de la Generalitat, Artur Mas, on han alçat un pilar de 5.

A continuació trobareu els enllaços amb les fotografies de les actuacions al Battery Park i al Central Park d’aquest dijous 21 de juny a Nova York. Quan disposem de les fotos de l’acte amb el President Mas, us les enviarem.