Els Castellers de Vilafranca actuaran dimecres al Rooftop 230 Fifth de Manhattan, la primera de els actuacions que la colla realitzarà a Nova York

 

Aquesta serà la primera vegada que es veurà un castell a dalt d’un gratacel. Es tracta d’un dels locals a dalt d’un gratacel més famosos de Manhattan. És un bar-restaurant a l’aire lliure, amb vistes a tot Nova York i amb l’Empire State en primer pla. Els vilafranquins hi realitzaran dues actuacions: la primera, oberta als mitjans de comunicació, a un quart de nou del vespre (hora americana); i la segona, a un quart de deu de la nit, oberta al públic general i també als mitjans de comunicació.

Aquesta pot ser una de les actuacions més espectaculars que els Castellers de Vilafranca realitzaran  a Nova York. Des dels Estats Units ja s’estan fent les gestions per una presència important de mitjans de comunicació i s’estan organitzant càmeres des d’edificis del voltant i llums.

Per trobar més informació sobre l’emplaçament:

http://www.230-fifth.com/