Una delegació dels Castellers de Vilafranca s’ha desplaçat aquesta setmana fins a Colònia i Hennef (Alemanya) per participar en tallers en escoles i actuar en diverses iniciatives

 

La delegació formada per quatre castellers i encapçalada per Toni Bach va marxar dimecres 13 de juny a Alemanya per participar en diversos actes. El mateix dimecres ja es va visitar l’escola St. Ansgar-Schule de Hennef (www.cjg-sta-schule.de) on els vilafranquins han realitzat diversos taller aquest dijous amb alumnes i mestres de les nou del matí a les dues de la tarda, amb pauses incloses. Divendres 15 es realitzarà un assaig generals amb els participants de l’escola de les deu del matí a la una del migdia, i a dos quarts de tres de la tarda tindrà lloc l’actuació a la inauguració de la Setmana Europea 2012 organitzada per l’ajuntament de Hennef. A la pàgina web www.hennef.de/europawoche es podran trobar les fotografies de l’actuació i també tota la informació relacionada amb l’esdeveniment.

Dissabte 16 de juny serà el torn pel taller de castells a Colònia. A les A les tres de la tarda hi haurà un taller de castells al StaTTMuseum de Colònia, organitzat per l’Entitat per la col.laboració i germanor de les ciutats de Colònia i Barcelona (Verein zur Förderung der Städtepartnerschaft Köln-Barcelona). I diumenge 17 a les quatre hi haurà una demostració de castells al Cosilium de Colònia, amb els participants del taller el dia anterior en el marc de la Festa Internacional d’Estiu organitzada per la mateixa entitat. La tornada de la delegació dels Castellers de Vilafranca està prevista per dilluns 18.

Aquests tallers i demostracions són la continuïtat dels que va realitzar una altra delegació dels Verds la primavera del 2008 encapçalada per Fèlix Miret.