Els Verds descarreguen el segon 3 de 9 amb folre de la temporada a Olesa de Montserrat i converteixen la localitat en plaça de nou. L’actuació de divendres al Tívoli va quedar a mitges per culpa de la pluja

Els Castellers de Vilafranca van doblar actuació el passat cap de setmana. Divendres a la nit estava prevista l’actuació al Parc del Tívoli a Vilafranca, en motiu de les festes del barri, però després de descarregar el 3 de 8, van alçar un pilar de 5 i l’actuació es va haver de suspendre a causa de la pluja. Els Castellers es van traslladar a la seva seu social, Cal Figarot, on van realitzar l’assaig general habitual dels divendres.
L’endemà, dissabte 9 de juny, els vilafranquins van actuar a Olesa de Montserrat, juntament amb els Castellers d’Esparreguera. A la primera ronda els Verds van descarregar el 4 de 8 amb agulla i a la segona, van descarregar el 3 de 9 amb folre, el primer castell de 9 vist mai a la localitat d’Olesa. El castell es va mostrar tranquil en tot moment i va tenir una descarregada ordenada. A la tercera ronda, els vilafranquins van descarregar la torre de 8 amb folre i a l’hora del pilar, van plantar el de 7 folrat. Per posar el punt i final a l’actuació, els Castellers de Vilafranca van alçar sis pilars de 4.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà el diumenge 17 de juny a Molins de Rei, en motiu del 10è aniversari de la colla local, els Matossers de Molins de Rei. Els Verds compartiran plaça amb els Matossers, els Sagals d’Osona i els Castellers de la Vila de Gràcia. L’actuació serà a les 12 del migdia a la Plaça de l’Església.

Podeu veure les fotografies de l’actuació a Olesa de Montserrat aquí.