El proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca actuaran per partida doble en una doble jornada on volen mantenir el nivell assolit fins al moment

 

La primera de les actuacions serà divendres a dos quarts de deu de la nit al Parc del Tívoli a Vilafranca en motiu de les festes del barri del Poble Nou. Els Castellers actuaran en solitari i volen plantar castells de 8. Una vegada finalitzada l’actuació, tota la colla es dirigirà a la seu social, Cal Figarot, per a realitzar l’assaig general habitual dels divendres. A l’acabar hi haurà botifarrada per tots els castellers. En motiu d’aquesta actuació, l’assaig jove d’aquest divendres 8 de juny queda suspès.

 

Dissabte 9 de juny a la tarda serà el torn de la segona actuació del cap de setmana. En aquest cas serà a partir de les 19h a Olesa de Montserrat. L’actuació serà a la Plaça de l’Ajuntament de la localitat i els vilafranquins compartiran plaça amb els Castellers d’Esparreguera. La intenció del Cap de Colla dels Castellers de Vilafranca, Pere Almirall, és de poder portar a plaça castells de 8 i mig i un possible castell de 9, a l’espera de com evolucionen els assaigs que resten aquesta setmana.