Els Castellers de Vilafranca i l’empresa catalana internacional d’albergs Equity Point arriben a un acord de col·laboració durant el viatge dels vilafranquins a Nova York 


Els Castellers de Vilafranca s’allotjaran al nou alberg de l’empresa catalana Equity Point a Nova York, convertint-se, d’aquesta manera, amb un dels patrocinadors del viatge dels Verds als Estats Units. A més, els vilafranquins aprofitaran la seva estada per a inaugurar l’alberg, que tot just s’ha obert al públic, i està situat al centre de Manhattan, a Times Square amb el carrer 41.


Equity Point és l’empresa catalana líder al sector d’albergs juvenils a nivell internacional i una de les principals cadenes europees. Amb més de 25 anys d’experiència i més de 2.000 llits repartits per Europa, Àfrica i Amèrica, Equity Point és un dels referents europeus amb l’allotjament per a gent jove. En aquests moments disposa de nou albergs: tres a Barcelona, un a Girona, un a Madrid, un a Londres, un a Lisboa, un a Marrakech i l’acabat d’estrenar de Nova York.


La direcció d’Equity Point ha posat moltes facilitats a la colla per a planificar l’allotjament i  la disponibilitat de tots els seus serveis.