Els Castellers de Vilafranca col·laboren amb l’associació Ressò per portar a terme una gran recollida d’aliments a tot Vilafranca per les famílies més desafavorides

la foto 1

L’Associació Ressò és un nou projecte nascut a Vilafranca que pretén unir els esforços de totes les organitzacions i entitats que a Vilafranca estan destinades a l’ajuda d’aquelles persones que tenen més dificultats econòmiques. En la conjuntura econòmica i social amb la què ens trobem actualment, són moltes les famílies que necessiten aquesta ajuda per poder sobreviure. La primera iniciativa de l’Associació Ressò és el Rebost Solidari de Vilafranca, projecte que fins fa poc portava a terme Càrites, que ajuda a unes 300 famílies de tota la vila.

La situació és d’extrema urgència, i per aquest motiu, l’Associació Ressò ha demanat la col·laboració de les escoles i les colles castelleres de Vilafranca per tenir una gran difusió i ressò a tot Vilafranca. A partir d’aquesta setmana es començarà a fer la recollida d’aliments, que durarà tres setmanes. En el cas dels Castellers de Vilafranca, tothom que vulgui col·laborar en la recollida d’aliments, els haurà de portar a la seu social, Cal Figarot. Els aliments que l’Associació Ressò demana són llet, oli, sucre i llegums.

Els col·laboradors de l’Associació Ressò són La Llum del Nord, l’Església Evangèlica de Vilafranca, l’Associació de Veïns de la Girada, la Creu Roja, Càritas, la Fundació Amàlia Soler, l’Associació Entrem-hi i l’Església de Jesucrist dels Sants dels darrers dies.