Els Castellers de Vilafranca organitzen un nou Tast de Vins que estarà format per tres sessions del 7 al 14 de juny

 

 

Com ja va essent habitual en els últims anys per aquestes dates, els Castellers de Vilafranca organitzen una nova edició de Tast de Vins. Enguany estarà formada per tres sessions repartides entre el 7 i el 14 de juny.

La primera d’aquestes sessions serà dijous 7 de juny hi estarà dedicada al Cava Oriol Rossell. Es farà un repàs als diferents vins i caves elaborats pel celler del fundador dels Castellers de Vilafranca, Oriol Rossell. La sessió serà dirigida per Toni Rossell.

La segona sessió serà dimarts 12 de juny i tractarà sobre la roda d’aromes en els vins negres. Tots els participants jugaran a descobrir els diferents aromes que es poden trobar en els vins negres. La sessió serà dirigida per Josep Ribas.

I per últim, la darrera sessió serà dijous 14 de juny i versarà sobre la Denominació d’Origen Montsant. Els participants coneixeran els vins més representatius d’aquesta prestigiosa Denominació d’Origen catalana. La darrera sessió serà dirigida per Josep Mª Vernet.

Les tres sessions s’iniciaran a dos quarts de 9 del vespre a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. La participació a cada una de les sessions estarà limitada a 24 places. En el cas que el nombre d’inscripcions superi al de places, es donarà preferència als que s’hagin inscrit a les tres sessions del Tast.

El preu general per la inscripció a una sessió és de 10€, i pels socis dels Castellers de Vilafranca, 8€. El preu per a totes tres sessions és de 25€ i pels socis de la colla, 20€. Les inscripcions al Tast de Vins ja es poden realitzar a contractacio@castellersdevilafranca.cat

INCAVI i Caves Oriol Rossell col·laboren en l’organització del Tast de Vins 2012.